Sierpleister voor uw stucwerk in Zwolle

Nadat uw wand is voorzien van een goed stukje stucwerk, is uw wand klaar voor een mooie afwerking. Voor de afwerking kunt u kiezen voor sierpleister. Sierpleister is een muurafwerkingsproduct dat bestaat uit kunsthars met zandkorrels. Het wordt met de hand in verschillende materiaaldikten opgebracht. Daarna wordt het opgeschuurd voor een open structuur. Op het gebied van sierpleisters is er veel mogelijk.

Spachtelputz

De meest voorkomende soort sierpleister is spachtelputz. Doordat er natuurlijke pigmenten toegevoegd kunnen worden aan deze pleistersoort, is het verkrijgbaar in vrijwel elke kleur. Is uw woning in Zwolle of in de omgeving van Zwolle toe aan een opknapbeurt? Dan is sierpleister misschien een optie voor u!

Aanbrengmethode

Er zijn diverse methoden die worden gebruikt als het gaat om het aanbrengen van sierpleister. Zo kan het opgebracht worden door middel van spuiten, rollen en met de spaan. Na deze basis, kunnen verschillende structuren aangebracht worden op sierpleister. Met behulp van een kwast, een spons, een spackmes of een plakspaan wordt de gewenste structuur vakkundig aangebracht door uw stukadoor uit de regio Zwolle.